365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολογία

ΖΩΔΙΑ – Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Τέλος Ιουνίου…και οι αλλαγές πλησιάζουν:

ΚΡΙΟΣ :  

Είστε οι περισσότεροι του ζωδίου σας … μόνοι αυτό το χρονικό διάστημα. Τουλάχιστον έχετε αρκετό χρόνο για να μπορέσετε να κλείσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες και να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού! Κάποιος πρώην…θα σας ψάξει!

ΤΑΥΡΟΣ :  

Τα θέματα που έχουν συζητηθεί με τον άνθρωπο σας, από την επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε πρακτική εφαρμογή. Είστε το ζώδιο που κρατά τα ηνία των γάμων, για αυτό το διάστημα και του Ιουλίου προσεχώς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :  

Υπάρχουν κάποια καλά νέα αλλά και επισκέψεις, αυτό το χρονικό διάστημα…που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι γύρω σας υπάρχουν πια και οι κατάλληλες προδιαγραφές, για να λύσετε πολλά από τα πρακτικά σας προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Είστε πλήρως απορροφημένοι, σε οικογενειακές υποθέσεις αλλά και κάποια επαγγελματικά σας βήματα. Από το πρώτο δεκαπενθήμερο του  νέου μήνα, θα σας έρθουν και τα σχετικά χρήματα που αναμένετε. Χρήματα σας έρχονται και σας βοηθούν.

 

ΛΕΩΝ :

Δεν είναι και το πιο ιδανικό σας, να σας θέλουν και εσείς να μην θέλετε. Τώρα που και εσείς μέσα σας, έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε, μάλλον είναι και το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να τραβήξετε τις κόκκινες γραμμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Ο μήνας συνεχίζεται και σας μπερδεύει ακόμη περισσότερο, στην αισθηματική σας ζωή.  Προσοχή μόνο στις καινούργιες γνωριμίες που σας τάζουν πολλά και ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Μια αλλαγή θετική επίσης, να περιμένετε στα οικονομικά σας.

 

ΖΥΓΟΣ :

Μέσα στους χώρους της εργασίας σας, έχετε καταλάβει ότι συντελούνται πολλά, που δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με την δική σας φιλοσοφία. Όπως και να έχουν όμως τα πράματα εσείς, διατηρείστε τους χαμηλούς και διπλωματικούς τόνους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Αισθάνεστε ότι η ερωτική σας σχέση / ζωή έχει πέσει σε ρουτίνα και αδιαφορία. Αυτό είναι και κάτι που καιρό τώρα, το έχει καταλάβει και το συντροφικό σας έτερο, που σκέφτεται να σας κάνει μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ :  

Συμβαίνουν πολλά γύρω σας και εσείς είστε στο επίκεντρο. Με τόσα που έχετε υποστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, το ιδεατό είναι να δράσετε με μέτρο και ειδικά σε σχέσεις αισθηματικές, που πιθανόν και κάποιος να πληγωθεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Οι συνομιλίες που έχουν προκύψει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, με κάποιον πιο παλιό σας φίλο, έχουν φέρει στην επιφάνεια ερωτικά συναισθήματα. Μέσα στον μήνα του Ιουλίου, πιθανόν και μια νέα σχέση να κάνει την εμφάνιση της.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  

Κάποια θέματα που σας έχει αναφέρει ο σύντροφος σας, είναι επείγοντα και ίσως και να μην μπορούν να περιμένουν τον καινούργιο μήνα.  Κάντε τώρα κάποιες συζητήσεις, που θα σας διευκολύνουν για τις μελλοντικές σας αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ :  

Κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με περιουσιακά – νομικά, που τα είχατε αφήσει στην τύχη τους. Ενεργοποιηθείτε και θα δείτε ότι οι λύσεις είναι κοντά…και μπορείτε να φανείτε και επωφελημένοι.