365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

DESTE – Οι δρόμοι των επανασυνδέσεων ανοίγουν πριν το Καλοκαίρι

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός   Η Εισακουσθείσα προσευχή

Προσέξτε τα θέματα  που σας απασχολούν και μην τα αφήνετε στα χέρια – διάθεση των άλλων. Ειδικά ότι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, είναι δικό σας απόλυτα.

Ταύρος Η Μελέτη

Κάποια φιλικά σας πρόσωπα θέλουν να γίνουν η αιτία – η γέφυρα των επικοινωνιών έτσι ώστε, να έρθετε σε μια πρώτη συνεννόηση με τον χωρισμένο σύντροφο σας.

 

Δίδυμοι Η Φιλία

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ήδη τα όνειρα σας, έχουν αρχίσει και χαράζουν. Μέσα στο δεύτερο 15ήμερο του Μαϊου, εσείς οι εργένηδες θα έχετε μια φρέσκια γνωριμία.

 

Καρκίνος Η Συγχώρεση

Πολλές οι υποψίες που έχετε για το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί και μάλλον όχι και τόσο αδικαιολόγητα. Οι αποκαλύψεις θα σας φέρουν κοντά σε ποικιλία αποφάσεων.

Λέων Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Υπάρχουν κάποιες επαφές τον τελευταίο καιρό, από μια αισθηματική σας ιστορία… που έμεινε μισή. Εσείς εν τέλει θα κρίνετε, αν πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Αφαιρέστε από τις σκέψεις σας, όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και μάλλον δεν είχαν κάποια βάση – λογική. Οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν.

Ζυγός Τα Παιδιά

Η σκέψη κάποιου είναι επάνω σας, και το νιώθετε. Ξέρετε ότι υπάρχει μια αγάπη που έχει αποστάσεις μόνο χρονικές και χιλιομετρικές. Όλα τα άλλα θα σας εκπλήξουν.  

 

Σκορπιός Ακούγοντας 

Τα όρια σας σε όλους θα πρέπει να μην πια τόσο ελαστικά. Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσετε και ειδικά στον τομέα των αισθηματικών σας.

Τοξότης Η Πρόθεση 

Ξέρετε ότι το πρόσωπο που είναι μέσα στην καρδιά σας, έχει κάποιες τρίτες δεσμεύσεις – βάρη, που επί του παρόντος δεν του επιτρέπουν να σας πλησιάσει περισσότερο.

 

Αιγόκερως Η Θεραπεία

Είστε από τα πιο δημιουργικά ζώδια, που πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα εν σχέση με την καριέρα σας που εξελίσσεται αλλά και με την σχέση σας, που χρειάζεται ανανέωση.

 

Υδροχόος Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Το πρακτικό σας μυαλό, είναι αυτό που θα σας δώσει για ακόμη μια φορά λύσεις. Σίγουρα υπάρχουν και άτομο που σας αγαπούν, και σας υποστηρίζουν.

Ιχθείς  Τα Νέα Ξεκινήματα 

Εστιάστε πολύ περισσότερο σε αυτά που θέλετε, και όχι σε αυτά που έχουν συμβεί. Η εποχή αλλάζει και τώρα χρειάζεται να εξελιχθείτε συνολικά και εσείς.