365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΑΝΤΡΕΣ - LIFESTYLE

Ωροσκόπιο Αγάπης – Μοιραίοι σύντροφοι ξανά μαζί

Προβλέψεις Απριλίου:

Κριός

Η ησυχία που υπάρχει στην προσωπική σας ζωή, θα αλλάξει. Μια νέα και έντονη προσωπικότητα έρχεται στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, και σας προσφέρει αυτά που τόσο καιρό ονειρεύεστε.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ταύρος

Η ευγένεια και η διακριτικότητα σας, είναι αυτά που κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο, έχει καιρό τώρα ξεχωρίσει. Πιθανόν και μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχετε μια πρόταση για επικοινωνία.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Δίδυμοι

Δεν θα σας εκπλήξει το γεγονός ότι κάποιος από το πρόσφατο σας παρελθόν θα σας αναζητήσει εκ νέου. Μέσα σας έχετε πάρει τις αποφάσεις και αυτήν την φορά απλά θα τις ανακοινώσετε ευθέως.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Καρκίνος

Στα καλύτερα πηγαίνει η σχέση σας και αυτό τώρα, θα δώσει σε κάποιους από εσάς και την αφορμή για να μιλήσουν στον άνθρωπο τους, για γάμο – οικογένεια. Τα οικονομικά σας θα είναι ενισχυτικά.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Λέων

Όλο το επόμενο διάστημα θα είναι αφιερωμένο στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ξέρετε ότι τους έχετε αφήσει λίγο στο περιθώριο.  Στην εργασία σας, θα σας γίνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Παρθένος

Το τι μπορείτε να φταίει μέσα στον δεσμό σας, θα το βρείτε μόνο αν μιλήσετε ειλικρινά και ανοιχτά με τον αγαπημένο σας.  Επίσης, από την μεριά σας μην ξανα-ασχοληθείτε με το παρελθόν σας.                                    

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Ζυγός

Υπάρχουν κάποια ζητήματα με τα δικά σας περιβάλλον που ενοχλούν και καθυστερούν, τις όποιες θετικές εξελίξεις με τον σύντροφο σας. Αυτό είναι και κάτι που μόνο εσείς μπορείτε να το διευθετήσετε.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Σκορπιός

Με πολλά θετικά νέα θα ξεκινήσει ο νέος μήνας και κυρίως στον αισθηματικό σας τομέα. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα από τον κύκλο σας που θα σας πλησιάσουν με σκοπό να κατακτήσουν την καρδιά σας.  

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Τοξότης

Στην εργασία σας θα υπάρξουν κάποιες πρακτικές αλλαγές που σίγουρα θα σας γεμίσουν και την τσέπη! Φροντίστε τώρα με μια ανεβασμένη ψυχολογία να λύσετε και τα αισθηματικά σας θέματα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Αιγόκερως

Εσείς οι πιο τολμηροί που είστε μπερδεμένοι σε πολλές παράλληλες διαδρομές, θα χρειαστεί σχετικά άμεσα να βρείτε το θάρρος και να πάρετε αποφάσεις. Ουδείς φταίει για να πικραθεί!

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Υδροχόος

Επιβεβαίωση θα πάρετε από κάποιον παλιό σας αισθηματικό γνώριμο. Οι μέρες θα φέρουν επικοινωνίες και συναντήσεις που θα ανάψουν και πάλι την θρυαλλίδα της αγάπης.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ιχθείς

Ο προσωπικό σας στόχος, είναι να κλείσετε όλα τα παλιά κεφάλαια και μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα δώσετε ευκαιρίες πρακτικές σε αυτούς που σας αγαπούν, για να σας πλησιάσουν περισσότερο.

Αστρολογική Τύχη: *****