365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Ερωτικές Σχέσεις

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Δεύτερες ευκαιρίες σε αυτούς που ακόμη αγαπιούνται!

Με τον ζωδιακό κύκλο να φτάνει στο τέλος του 20/03-αρχή Κριού, όλα τείνουν να αλλάξουν, να βελτιωθούν και να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις του σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις!

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Οι ευκαιρίες σας έχουν δοθεί, άρα το μόνο που απομένει είναι να βρείτε την δύναμη, και να κάνετε τις σοβαρές σας προτάσεις στο άτομο που αγαπάτε.

 

Ταύρος

Φήμη και χρήμα έρχονται στον δρόμο σας, και αυτό θα πρέπει να το ζυγίσετε πολύ καλά. Είναι στην δική σας ευχέρεια για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και μετά.

 

Δίδυμοι

Δυναμικές επικοινωνίας εκπέμπετε σε κάποιον και το έχει σίγουρα καταλάβει. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα έχετε μια ευθεία συζήτηση.

 

Καρκίνος

Δεν είστε τώρα εσείς που θα αναλύσετε και θα λύσετε γρίφους. Υπάρχουν ένα σωρό άλλα ζητήματα, που χρειάζονται την απόλυτη σας προσοχή.

Λέων

Εσείς που κρατάτε ταυτόχρονα, διπλές – μπερδεμένες καταστάσεις μέσα στην καρδιά σας, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να δώσετε απαντήσεις.          

 

Παρθένος

Είστε σε μια παραγωγική φάση της ζωής σας, που δεν θέλετε να ανακόψετε την ταχύτητα σας, για να δώσετε χρόνο σε έρωτες και λοιπές ιστορίες.

 

Ζυγός

Μάλλον παραμυθιάζετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν είστε αυτό που δείχνετε για κανέναν. Ξέρετε πια τι ζητάτε, άρα δράστε υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

 

Σκορπιός

Πολλά αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα στην καρδιά σας και έχετε την ανάγκη για να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός τα δικά του ζητήματα.

Τοξότης

Δεν μπορείτε να συγχωρέσετε εύκολα, και αυτό είναι κατανοητό από αυτόν που ακόμη σας αγαπάει. Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε επικοινωνίες. 

 

Αιγόκερως

Δεν σας χρειάζονται συμβουλές από κανέναν, για την αισθηματική σας σχέση. Πιθανόν  και να έχετε ήδη βρεί τις λύσεις και να χρειάζεται απλά να τις εφαρμόσετε.

 

Υδροχόος

Οι φόβοι της μοναξιάς, θα υποχωρήσουν. Ένας μεγάλος έρωτας έρχεται στον δρόμο σας, και σας προσφέρει όλα αυτά που έχετε στερηθεί, από τα παλιά.


Ιχθείς

Έχετε ακούσει πολλά και ιδιαίτερα για το άτομο που αγαπάτε, άρα σκεφτείτε όλες τις επόμενες σας κινήσεις. Είναι ο μόνος σωστός τρόπος.