365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

04/02 Ερμής σε ορθή πορεία και οι αληθινές αγάπες θα έχουν δεύτερες ευκαιρίες

Από τις 04/02/2022… επιτέλους ο Ερμής έρχεται σε ορθή πορεία…και δίνει στα συναισθήματα ευκαιρίες και λύσεις.

Για όλους:

 

Κριός

Από τα πιο τυχερά ζώδια που μέσα στο πρώτο 15ήμερο του νέου μήνα, θα έχετε πολλές και ζεστές επικοινωνίες με το πρόσωπο που θέλετε και σας λείπει.


Ταύρος

Όλα τα αστρολογικά της εποχής, είναι υπέρ των γήινων ζωδίων! Εσείς που προσπαθείτε με ήπιο τρόπο, για μια επανασύνδεση, θα έχετε θετικό αποτέλεσμα.

 

Δίδυμοι

Η εποχή είναι εξαιρετική για τους ελεύθερους και τους χωρισμένους, που είναι μόνο θέμα ημερών, για να βρουν το καινούργιο τους συντροφικό έτερο.

Καρκίνος

Πολλά αυτά που έχετε τελικά φορτώσει πάνω στις πλάτες σας και τώρα χρειάζεστε έναν διάλειμμα. Χρήματα που αναμένετε έρχονται μέσα στην καινούργια εβδομάδα. 

 

Λέων

Μαζί με αυτό το τέλος που λήγει, αφήστε και τις πικρές σκέψεις να χαθούν. Ότι έγινε.. καλώς γινομένο, και η ζωή συνεχίζεται με ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις.

 

Παρθένος

Οι δεσμεύσεις δεν είναι για εσάς. Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε. Όλη η νέα εβδομάδα, θα έχει νεότερα και σε κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα.

Ζυγός

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και πρέπει να τον σχεδιάσετε με  σοβαρότητα. Εν αρχή, μην χάνεστε μέσα στις ζωές των τρίτων – άλλων.

 

Σκορπιός

Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων. Κάποιος από τα παλιά, θα σας αναζητήσει με απώτερο σκοπό την μόνιμη πια ένωση.

 

Τοξότης

Ο σύντροφος σας, θέλει να σας μιλήσει έξω πλέον από τα δόντια έτσι ώστε, να ξέρετε και εσείς τι τον απασχολεί. Δείξτε κατανόηση και ωριμότητα.

Αιγόκερως

Πολλά τα μυστικά που κρατάτε μέσα στην καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που σας πονά, αλλά ταυτόχρονα δεν χαλάει την εικόνα σας στα μάτια κάποιου!

 

Υδροχόος

Τα κριτήρια σας είναι υψηλά, και δύσκολο κάποιος να τα εκπληρώσει. Από το τέλος του μήνα αυτού, μια νέα γνωριμία θα προσπαθήσει πάντως, να σας κατακτήσει.

 

Ιχθείς

Τώρα που το σύμπαν θα έχει θετικές όψεις πάνω σας, θα έχετε και περισσότερο καθαρή σκέψη, για όλες τις επόμενες αποφάσεις – δράσεις του νέου μήνα.