365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολογία

Αστρολογία Σχέσεων – Ευκαιρίες αγάπης για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις Φεβρουαρίου ΄22:

ΚΡΙΟΣ :

Έχουν πιάσει οι κεραίες σας κάποιον φίλο – γνωστό σας, που έχει μια ρομαντική διάθεση προς εσάς. Οι καταστάσεις θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά!

Αστρολογική εύνοια: 95%


ΤΑΥΡΟΣ :

Πολλές οι ερωτήσεις που θα σας γίνουν από κάποιον κοινωνικά γνώριμο σας. Μάλλον υπάρχει ένα υποβόσκον ερωτικό ενδιαφέρον. Ετοιμαστείτε για συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Συγκεντρωθείτε σε αυτά που σας αξίζουν. Δεν θα πρέπει να σας αφορούν όλα και όλοι. Οι μέρες δίνουν ευκολίες και ευκαιρίες για επανένωση ζευγαριών.

Αστρολογική εύνοια: 99%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Είστε έτοιμοι για να ξεφύγετε από την μετριότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Υπάρχει ένα ψυχικό ταξίδι μπροστά σας, που θα σας συμπληρώσει σε ότι σας υπολείπετε.

Αστρολογική εύνοια: 95%

 

ΛΕΩΝ :

Μην παίζετε με τα συναισθήματα των τρίτων. Είναι λάθος και περνάτε μηνύματα που στο μέλλον πιθανόν και να σας εκθέσουν. Μην είστε μόνο περίεργοι λοιπόν!

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Εσείς που έχετε σχέσεις εξ αποστάσεως, θα σκεφτείτε από κοινού μια λύση, για να είστε πια μαζί μόνιμα. Σίγουρα η εργασία σας, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά.

Αστρολογική εύνοια: 97%

ΖΥΓΟΣ :

Απομακρυνθείτε από άτομα που έχουν ήδη σχέση, αλλά σας ανοίγουν πράσινο φως. Πιθανόν και να παίζουν απλά για να επιβεβαιώσουν τον εγωισμό τους.

Αστρολογική εύνοια: 95%

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Θα υπάρξει αφθονία, σε όλους τους τομείς της ζωής σας και αυτό είναι κάτι που θα σας αλλάξει άρδην την ψυχολογία. Ξεκινήστε από την εξυγίανση των οικονομικών σας.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε μόνοι, αλλά δεν είστε. Έχετε μείνει εγκλωβισμένοι μέσα σε σκέψεις από τα παλιά. Γύρω σας υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι.

Αστρολογική εύνοια: 97%

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Στην ζωή σας, θα έρθει μια μεγάλη αγάπη, που θα σας τροποποιήσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη! Εσείς να είστε ο αυθεντικός εαυτό σας… και μην χαθείτε στις υπερβολές.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Μαζί με τον άνθρωπο σας, μπορείτε να κάνετε πολλά. Οι οικονομικές δυναμικές και των δύο σας, έχουν άνοδο. Επίσης, μην αφήνετε τους τρίτους να σας πλαισιώνουν με συμβουλές. 

Αστρολογική εύνοια: 98%

ΙΧΘΕΙΣ :

Κρατάτε ακόμη το μυαλό και την καρδιά του πρώην σας, ή αυτού που δεν έχετε κοντά σας. Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του Φεβρουαρίου… θα έχετε μια επίσκεψη.

Αστρολογική εύνοια: 99%