365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

Ζωδιακές Συμβατότητες – Οι σχέσεις εξ αποστάσεως θα βρούν τις μόνιμες τους λύσεις

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

Κριός

Είναι μια εποχή  φορτωμένη από γεγονότα και απαιτήσεις. Εσείς που είστε εκτός σχέσης, είναι μια καλή εποχή για να οργανώσετε καλύτερα το επάγγελμα σας. Οι έρωτες πλησιάζουν πάντως.

Ευνοϊκή Ημέρα :  19/12

Ταύρος

Η κατάσταση μέσα στην σχέση σας δεν είναι και η ιδανική. Αυτό σίγουρα σας έχει προβληματίσει και το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά με το ταίρι σας. Η ισορροπία θα επανέλθει.

Ευνοϊκή Ημέρα : 05/12

 

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι για αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας. Σίγουρα όσοι έχουν σχέση εξ αποστάσεως θα καταφέρουν μέσα στον λήγοντα μήνα να συναντηθούν. Οι λύσεις θα είναι προ των πυλών.

Ευνοϊκή Ημέρα : 10/12

Καρκίνος                 

Όλα αυτά  που έχετε περάσει σε παρελθούσες ερωτικές σχέσεις…σίγουρα σας έχουν κάνει πιο ώριμους. Ο  Δεκέμβριος θα είναι μήνας αποφάσεων, που σίγουρα θα σας δικαιώσει.

Ευνοϊκή Ημέρα :  09/12

 

Λέων

Εσείς κάνετε ποδαρικό στο πρώτο δεκαήμερο του νέου μήνα.  Ενεργοποιηθείτε σε όλους τους τομείς και σίγουρα θα βρείτε λύσεις μόνιμες για όλα. Μια παλιά σας αισθηματική ιστορία, θα σας αναζητήσει.

Ευνοϊκή Ημέρα :  12/12

 

Παρθένος

Δεν σας χρειάζονται εσάς οι συμβουλές.  Το πρόβλημα μέσα στην σχέση σας το ξέρετε, και μόνο εσείς έχετε τους σωστούς τρόπους να το ξεπεράσετε. Οι δεσμεύσεις στο ζώδιο σας, είναι πολύ κoντά.

Ευνοϊκή Ημέρα : 24/12

Ζυγός

Κάποιο άτομο που έχετε πολύ καιρό να δείτε, μέσα στην τελευταία εβδομάδα του μήνα θα επικοινωνήσει μαζί σας. Σίγουρα αυτά που θα ακούσετε θα σας ικανοποιήσουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : 30/12

 

Σκορπιός

Η ματιά σας έχει πιάσει, κάποιον από τους οικείους χώρους να σας κοιτά με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Να είστε σε μια ετοιμότητα καθώς, προσεχώς θα λάβετε προσκλήσεις για ραντεβού. Κρατηθείτε εν αρχή στα όρια, της γνωριμίας.

Ευνοϊκή Ημέρα : 06/12

 

Τοξότης

Είστε σε μια περίεργη φάση της ζωής όπου μπορείτε να ξεφύγετε από τις αχρείαστες εμμονές του παρελθόντος. Σίγουρα γύρω σας υπάρχουν άτομα που σας πολιορκούν. Μια ερωτοφιλία θα σας αποκαλυφθεί.

Ευνοϊκή Ημέρα : 14/12

Αιγόκερως

Μαντάτα και επισκέψεις θα φέρει ο λήγων μήνας. Κάποιος από το μακρινό σας παρελθόν, θέλει να σας μιλήσει για τις σημαντικές αλλαγές στην ζωή του. Ίσως και μια πρόταση επανένωσης, να σας έρθει.

Ευνοϊκή Ημέρα : 23/12

 

Υδροχόος

Η νέα γνωριμία που έχετε κάνει, σας προβληματίζει παρά σας ευχαριστεί τελικά. Είναι μόνο στο δικό σας χέρι να πάρετε τις οριστικές αποφάσεις. Η εργασία σας έχει άνοδο που θα σας χαροποιήσει.

Ευνοϊκή Ημέρα : 27/12

Ιχθείς

Δεν χρειάζεται ο φιλικός σας κύκλος… να ξέρει όλες τις προσωπικές λεπτομέρειες της σχέσης σας. Αυτό δεν είναι τρόπος για να ξεφύγετε από τα προκείμενα αδιέξοδα. Δώστε χρόνο και χώρο στον δικό σας εαυτό.

Ευνοϊκή Ημέρα :  31/12