365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Η τράπουλα της Κατίνας – Προσωπικές αισθηματικές προβλέψεις

Για όλα και όλους:

 

Κριός ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Μέσα στην ψυχή σας, υπάρχουν πολλά και μεγάλα ερωτηματικά. Αυτός που θέλετε ακόμη δεν σας έχει ξεκαθαρίσει όλες τις πραγματικές του προθέσεις.

Ταύρος ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Οι παράλληλες διαδρομές και ιστορίες, παύουν. Είστε σε μια φάση ζωής, που πρέπει να καταλάβετε τι θέλετε και για ποιον λόγο. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. 

 

Δίδυμοι ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Μόνο μερικές ώρες- ημέρες, σας χωρίζουν από μια επανασύνδεση. Το πρώην ταίρι σας, έχει αλλάξει πολλά στην ζωή σας, έτσι ώστε να είστε μαζί, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

 

Καρκίνος Ο ΝΕΙΛΟΣ

Δεν είστε έτοιμοι, για να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση.  Αυτό είναι και κάτι που η άλλη πλευρά, το αντιλαμβάνεται, και θα σας δώσει τον χρόνο που σας χρειάζεται.

Λέων Η ΚΑΜΗΛΑ

Υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας, πολλά σχέδια και σενάρια, για το πώς θα μπορούσατε ιδανικά με τον αγαπημένο σας, να πάτε πιο κάτω την σχέση σας.

 

Παρθένος Η ΚΑΡΔΙΑ

Επικοινωνίες από τα παλιά, θα φέρει προσεχώς η πορεία του ανάδρομου Ερμή. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, μην βιαστείτε όμως… να δώσετε θετική απάντηση. 

 

Ερωτική Χαρτομαντεία…

 

Ζυγός Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Τον τελευταίο καιρό, βγάζετε έναν δύσκολο εαυτό σε όλους. Είναι κάτι που συσχετίζεται με την αισθηματική σας ζωή, που δεν σας προσφέρει αυτό που σας αξίζει. 

 

Σκορπιός ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Οι τυπικές και απόμακρες συμπεριφορές, που έχετε δει από το άτομο που έχετε ερωτευτεί, είναι μόνο προσωρινές. Όλα αλλάζουν από τα μέσα του νέου μήνα.

Τοξότης  ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ

Θα χρειαστεί να επεξεργαστείτε λίγο περισσότερο… αυτά που σας λέει η νέα σας σχέση.  Δώστε σχετικό περιθώριο για να δείτε όλες τις αλήθειες.

 

Αιγόκερως Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Μην μένετε μόνο στα παλιά.  Στον περίγυρο σας υπάρχουν προσωπικότητες που αξίζουν να τους ρίξετε μια ματιά πιο αναλυτική.

 

Υδροχόος Ο ΔΡΟΜΟΣ

Τα ερωτικά σας από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα αρχίσουν να στρώνουν.  Τις βασικές πρωτοβουλίες θα τις πάρει το έτερον σας ήμισυ!

Ιχθείς ΤΟ  ΚΛΕΙΔΙ

Δεν υπάρχει αυτήν την εποχή, μέσα στην ζωή σας κάτι που να δελεάζει το πνεύμα και την καρδιά σας. Τουλάχιστον έχετε παραπάνω χρόνο και χώρο, για τους φίλους σας.