365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΚΙΝΕΖΙΚΟ

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ελπίδες και λύσεις για όλα τα χωρισμένα ζευγάρια!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Εκπλήξεις μεγάλες θα φέρει το επόμενο διάστημα για εσάς και αυτούς που αγαπάτε. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που θα βρουν τις λύσεις τους, ακόμη και αν αυτά αφορούν το παρελθόν.

ΤΟ ΒΟΔΙ 

Μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε κάποιες θετικές ειδήσεις για την προσωπική σας ζωή. Αυτός που τόσο πολύ αγαπάτε, επιστρέφει και σας μιλάει για επανασύνδεση. 

Η ΤΙΓΡΗ

Μετά τον τελευταίο σας χωρισμό, δεν περνάει καν από το μυαλό σας, να εμπλακείτε σε μια καινούργια σχέση αγάπης. Το σύμπαν έχει άλλη άποψη, και τα δώρα του προσεχώς σας πλησιάζουν.

Ο ΛΑΓΟΣ 

Αναλύετε τα πάντα μέσα στο μυαλό σας και κάποιες φορές πραγματικά, χάνεστε μέσα σε λεπτομέρειες. Ότι και να υπάρχει σαν πρόβλημα μέσα στην σχέση σας, μπορείτε με διάλογο να το λύσετε.

Ο ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

Ο ενθουσιασμός που είχατε για κάποιον, τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας, έχει πια αρχίσει και υποχωρεί. Τώρα θα δείτε και τι ακριβώς έχετε απέναντι σας.

ΤΟ ΦΙΔΙ 

Όσα και να έχετε προσφέρει στον σύντροφο σας, ακόμη δεν έχετε δει από την δική του μεριά, κάποια σχετική αντίδραση. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας των μεγάλων σας αποφάσεων.

ΤΟ ΑΛΟΓΟ 

Μην ακούτε τα λόγια των τρίτων, για το άτομο που αγαπάτε. Υπάρχουν ίσως και ζήλιες ενδιαμέσως, που σίγουρα δεν σας αφήνουν να δείτε τα πράματα με την αληθινή τους εικόνα.

Η ΚΑΤΣΙΚΑ 

Πολλά αυτά που θα αλλάξετε στην εργασία σας, και θα σας δικαιώσουν. Είναι μια περίοδος που θα μπορέσετε να βελτιώσετε τον τρόπο και την ποιότητα της καθημερινότητας σας.

Ο ΠΙΘΗΚΟΣ 

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά,  θα μπορέσουν να βάλουν την ζωή τους κυρίως την αισθηματική σε μια μόνιμη ισορροπία.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ 

Πιθανόν και αυτές τις ημέρες, να έχετε μαντάτα, από μια παλιά σας αισθηματική ιστορία. Πολλά αυτά που έχουν αλλάξει από τότε… και μάλλον θα σας έρθουν υπό την μορφή επανασύνδεσης.

Ο ΣΚΥΛΟΣ 

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε μόνοι ή είστε τελικά μόνοι! Είναι μόνο πια στο δικό σας το χέρι να προβείτε σε βελτιώσεις που σίγουρα θα σας διορθώσουν την ψυχολογία.

Ο ΧΟΙΡΟΣ 

Οι συμπεριφορές του αγαπημένου σας, είναι διαφορετικές αυτό το χρονικό διάστημα. Υπάρχουν κάποια πράματα που ακόμη δεν τα ξέρετε, και πρέπει να τα μάθετε.