365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Σμυρνέικη Χαρτομαντεία – Επανενώσεις ζευγαριών που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα!

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

Υπάρχει μια κινητικότητα από την μεριά του συντρόφου σας, που δεν μπορείτε να εξηγήσετε! Οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν για όλη την αναμονή και υπομονή σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Λέων και Σκορπιός 

Ταύρος Η ΣΗΜΑΙΑ

Μέσα στις τελευταίες ημέρες του μήνα, θα έχετε μια σειρά από θετικές ειδήσεις ή και επικοινωνίες με το πρόσωπο που αγαπάτε. Είναι θέμα χρόνου να είστε μαζί και μόνιμα.

 Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

 

Δίδυμοι ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΛΟΓΟ

Αλλάζουν όλα μέσα στην καθημερινότητα σας, και αυτό σίγουρα θα σας ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία. Εσείς οι αδέσμευτοι προσεχώς θα ζήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Λέων και Παρθένος

 

Καρκίνος ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ

Κάποια αισθηματικά σας λάθη, θα πρέπει άμεσα να τα διορθώσετε καθώς κάποιος έχει πληγωθεί. Ίσως και να χρειαστεί για ένα διάστημα να παραμείνετε μόνοι σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

 

Λέων ΤΑ 4 ΑΣΤΡΑ

Το  μυαλό σας κάποιες στιγμές χάνεται στο παρελθόν σε στιγμές που ήταν όμορφες. Ο νέος μήνας του Μαρτίου σίγουρα θα σας φέρει μπροστά σε νέες επιλογές.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Παρθένος  Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Θα σας προσεγγίσει και πάλι ο πρώην σας, μέσα από ενδιαφέρουσες προτάσεις και δράσεις. Επί του παρόντος δεν χρειάζεται  να πιεστείτε για άμεσες απαντήσεις.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

 

Ζυγός Η ΠΟΡΤΑ

Οι προθέσεις αυτού που σας αγαπάει, θα σας αποκαλυφθούν άμεσα. Το καλό είναι ότι μπορείτε να μιλήσετε πιο ανοιχτά, και να πάρετε τις κοινές σας αποφάσεις.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

 

Σκορπιός  ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Δεν έχετε δώσει την απαιτούμενη προσοχή στο ταίρι σας, και μάλλον αυτό έχει φέρει μια παγωμένη ατμόσφαιρα στην σχέση σας. Πράξτε τα δέοντα!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

 

Τοξότης  Ο ΔΡΟΜΟΣ

Οι βαθύτερες αιτίες που εσείς μένετε συνειδητά μόνοι σας στον αισθηματικό τομέα, έχουν να κάνουν με τις λάθος επιλογές. Αυτό όμως τώρα τροποποιείται!  

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Καρκίνος και Τοξότης

 

Αιγόκερως ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Οι δεσμεύσεις και οι εξελίξεις οι επίσημες, θα σας απασχολήσουν ευχάριστα το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Μην χαθείτε μέσα μόνο σε ρομαντισμούς.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Σκορπιός και Ιχθείς

 

Υδροχόος  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε αυτές τις ημέρες και σίγουρα έχετε αφήσει την προσωπική σας ζωή, σε δεύτερη μοίρα. Θα σας το θυμίσει ο άνθρωπος σας.  

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Ιχθείς ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Οι καταστάσεις ρέουν – κυλούν όπως εσείς τις έχετε σχεδιάσει. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα έχουν κάποιες επικοινωνίες – ευκαιρίες για επανασύνδεση.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς