365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΣΕΛΗΝΗ

Ερμής στον Λέοντα – Ιστορίες All time classic και τα συναισθήματα στην ζυγαριά!

Από τις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου ο Ερμής, ο κατά κύριο λόγο Κυβερνήτης των Διδύμων, θα περάσει στο φλογερό Λέοντα μέχρι και τις  29/08.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

Κριός

Σίγουρα είστε από τους πρώτους που θα δεχτείτε τις θετικές επιρροές του Ερμή στον αδελφικό Λέοντα, αλλά κυρίως στα εργασιακά – οικονομικά σας. Μην σας φανεί περίεργο να σας έρθουν από το πουθενά καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις.

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού

Ταύρος

Είναι φυσικό για εσάς που έχετε καιρό τώρα μια σοβαρή σχέση, να μπείτε και σε πιο αναλυτικές σκέψεις για έναν γάμο ή και ακόμη παιδιά. Οι καταστάσεις μέχρι και να λήξει το Καλοκαίρι είναι μόνο θετικές για εσάς, άρα προγραμματίστε τα πάντα.

Εύνοια με ζώδια:  Του Παρορμητικού Σταυρού

 

Δίδυμοι

Είστε στο ερωτικό επίκεντρο του σύμπαντος. Ξέρετε ότι με τον Ερμή σας μέσα στον πύρινο Λέοντα, θα έχετε παραπάνω προτάσεις για σχέση ή και για φιλικές επαφές. Εσείς που έχετε οργανώσει κάποια ταξίδια, πιθανόν και μια μικρή καθυστέρηση να προκύψει.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού

 

Καρκίνος

Είστε πραγματικά μπερδεμένοι στα συναισθηματικά σας. Ξέρετε ότι το ταίρι σας,  δεν σας έχει και τόση εμπιστοσύνη πια….και ότι αυτό είναι μόνο στο δικό σας το χέρι για να το διορθώσετε.  Επίσης, θα πρέπει να είστε πιο μαζεμένοι και στους εργασιακούς σας κύκλους, που τρέχουν πολλά φλερτ!

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού

Λέων

Είστε κάτω από τον μεγεθυντικό φακό του σύμπαντος και το ξέρετε! Όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας και περιμένουν απαντήσεις, δράσεις και πολλές προτάσεις. Αν ξέρετε τι και ποιον τελικά θέλετε, μην καθυστερείτε άλλο στις αποφάσεις σας.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού

 

Παρθένος

Θέλετε να μείνετε για λίγο χρονικό διάστημα, μόνοι σας. Υπάρχουν πολλά ζητήματα…που πρέπει να δώσετε την απόλυτη σας προσοχή. Κυρίως στα οικογενειακά σας, που τείνουν να σας μπερδέψουν και στον οικονομικό τομέα.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού

 

Ζυγός

Δεν είστε μόνοι σας! Μπορεί αυτό το χρονικό διάστημα, να μην έχετε στενές επαφές με το άτομο που αγαπάτε, αλλά από το δεύτερο 15μερο του μήνα και μετά, θα βρεθείτε από κοντά και οι συζητήσεις θα φέρουν μια σχετικά εύκολη επανασύνδεση.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού

 

Κέλτικοι Ρούνοι ….

 

Σκορπιός

Από τους λίγους, που χαίρονται αυτό το χρονικό διάστημα που είναι μόνοι τους. Έχετε περάσει ένα δύσκολο Καλοκαίρι συναισθηματικά και τώρα καλείστε να αποφορτιστείτε σε κάθε επίπεδο. Οικονομικά θα έχετε μεγάλη άνοδο.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού

 

Τοξότης

Είστε και εσείς στην τριάδα των πύρινων ζωδίων που θα καταφέρετε να λύσετε τις διαφορές σας και όλες τις παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε. Σε όλο αυτό ίσως και να σας βοηθήσουν και οι φίλοι σας, μέσα από στημένες συναντήσεις.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού

Αιγόκερως

Η επαφή σας με κάποιο νέο άτομο, σας έχει συνεπάρει. Αυτό είναι και κάτι που ισχύει και για την άλλη πλευρά.  Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα θα τύχετε πολλών επικοινωνιών και συναντήσεων που θα σας ενώσουν μόνιμα.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού

 

Υδροχόος

Όλα τα ζευγάρια μαλώνουν. Πιθανόν και εσείς να είστε σε μια ανάλογη φάση, αλλά ευτυχώς είναι μόνο προσωρινή. Είναι θέμα μόνο λίγων ημερών το άτομο που αγαπάτε να επιστρέψει και να σας ζητήσει να είναι μαζί και μόνιμα.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού

Ιχθείς

Δεν μπορείτε να παραμένετε και για κανέναν λόγο, μέσα σε σχέσεις που δεν έχουν κάτι ποιοτικό να σας προσφέρουν! Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα χρειαστεί εσείς ειδικά να ασχοληθείτε και με τις καλές σας παρέες που σας έχουν χάσει.

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού