365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Χαρτομαντεία

Χαρτομαντεία MANDALA – Τίποτα δεν έχει ξεχαστεί από το ερωτικό παρελθόν!

Προβλέψεις 2μήνου:

 

 

Κριός Ο ΗΛΙΟΣ

Πολλές και σημαντικές οι επιτυχίες που έχετε μέσα στην εργασία σας, και ειδικά εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι θα μπορέσετε να κάνετε και φρέσκες γνωριμίες.

Ταύρος ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Μην μένετε στα ίδια σενάρια. Οι μέρες έχουν πολλά να σας αποκαλύψουν, και εσείς μέσα από την ζωδιακή σας διπλωματία, πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

 

Δίδυμοι Η ΑΝΑΤΟΛΗ

Ζητήματα οικονομικά θα χρειαστεί να λύσετε άμεσα, και ειδικά στο πως θα διαχειριστείτε φήμη, νέες συνεργασίες αλλά και έναν σημαντικό έρωτα από τα παλιά.

 

Καρκίνος ΤΟ ΟΝ

Οι αναμνήσεις και οι ελπίδες, μόνο πίσω σας πάνε.  Ξέρετε ότι έχετε χάσει πολύ χρόνο, άρα θα πρέπει άμεσα να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, και να προχωρήσετε.

 

Λέων Ο ΛΩΤΟΣ

Οι καταστάσεις και οι επικοινωνίες μέσα στην σχέση σας, μόνο σε θετικό αποτέλεσμα θα σας πάνε. Το συντροφικό σας έτερο, σκέφτεται ακόμη και την συγκατοίκηση.

Παρθένος ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μη πιστεύετε ότι σας λένε. Έχετε περάσει πολλά και μάλλον τώρα θα πρέπει να είστε προσεχτικοί επί δέκα. Οι εποχές έχουν σίγουρα αλλάξει.

 

Ζυγός Η ΓΕΝΝΗΣΗ 

Κάποια ζητήματα παλιά, θέλει ο αγαπημένος σας, να συζητήσει μαζί σας. Έχει να κάνει και με την οικονομική ροή και την εξέλιξη των πλάνων σας.

 

Σκορπιός ΘΥΛΗΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μην αδιαφορείτε για τις προτάσεις που σας έρχονται από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Ακούστε με σεβασμό, τι έχει να σας προτείνει και δώστε τις σωστές απαντήσεις σας.

 

Τοξότης Ο ΔΡΟΜΟΣ 

Με τόσες έντονες αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, εσείς ίσως και να αισθανθείτε μπερδεμένοι και ανάμεσα σε δύο αισθηματικές πολιορκίες.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Οι δεσμεύσεις είναι μια συζήτηση που θα έρθει στο τραπέζι από το ταίρι σας, που αισθάνεται σε κάθε επίπεδο έτοιμο για όλα τα επόμενα σας βήματα.

 

Υδροχόος Ο ΘΟΛΟΣ 

Η τύχη σας κλείνει το μάτι, και εσείς που είστε ακόμη σε αδέσμευτη φάση, έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να μπορέσετε  να εξελιχθείτε.

Ιχθείς ΤΟ ΠΑΙΔΙ 

Έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο και παρουσία, μέσα σε ιστορίες που τελικά δεν σας οδήγησαν πουθενά. Μάλλον χρειάζεστε ένα διάλειμμα από όλα.