365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

Αστρολόγοι

Fortune Cookies – Το κρυμμένο μήνυμα της Τύχης

Τι προφητεύουν….για το κάθε ζώδιο?

Κριός: Μην ξοδεύετε τον χρόνο σας άσκοπα με αδιέξοδα άτομα

Έχετε προσφέρει την ενέργεια και την παρουσία σας, σε πρόσωπα που μέχρι τώρα δεν έχουν ανταποδώσει κάτι θετικό. Σκεφτείτε πως θα κινηθείτε από εδώ και μετά.

Ταύρος: Κοιτάξτε μόνο αυτά και αυτούς που σας αγαπούν

Δεν έχετε πια αυταπάτες. Ξέρετε ότι αυτός που θέλετε, έχει τα δικά του προβλήματα, και ακόμη  δεν υπάρχει λύση. Σίγουρα χρειάζεται άμεσα να βάλετε και τα όρια σας.

Δίδυμοι: Οι μεγάλες εξελίξεις θα έρθουν από το κοινωνικό περιβάλλον σας

Είστε αξιαγάπητοι σε όλους, και αυτό θα το δείτε και στην πράξη. Πολλοί έχουν την καλή διάθεση να σας κάνουν πρόταση για φιλία ή και για σχέση.

Καρκίνος: Το κεντρικό πρόβλημα σας, είναι εκτός της αισθηματικής σχέσης σας

Μην ψάχνετε για λύσεις σε υποθέσεις που πια έχουν κλείσει. Μάλλον είναι μια συνήθεια σας! Οι μέρες του υπόλοιπου Νοεμβρίου, θα σας δώσουν και μια σημαντική έκπληξη.

Λέων: Ψάξτε περισσότερο για ταιριαστά πρόσωπα και όχι εφήμερες αγάπες

Ξέρετε τι θέλετε και τι ζητάτε πλέον. Βάλτε εσείς οι ίδιοι τα όρια στον εαυτό σας, και μην χάνεστε μέσα σε ενθουσιασμούς και εμμονές. Νέος κύκλος αισθημάτων ανοίγει από Δεκέμβριο.

Παρθένος: Τα λόγια που θα ακούσετε σίγουρα έχουν και κάποιο κρυφό παρασκήνιο

Οι συνθήκες μέσα στην ζωή σας, μόνο καλύτερες θα γίνουν και κάπως έτσι η καλή σας διάθεση θα επιστρέψει και πάλι. Μερικοί θα έχουν μια εύκολη – άμεση επανασύνδεση.

Ζυγός: Η  δουλειά και ο αληθινός έρωτας καλό είναι να μην κινούνται παράλληλα

Είστε πραγματικά μπερδεμένοι, με όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες. Είναι μόνο πια στην δική σας διάθεση, για να φωτίσετε τον δρόμο σας.

Σκορπιός: Οι πιο σπουδαίοι άνθρωποι στην ζωή σου, είναι οι επιλογές των διαχρονικών φίλων

Το ότι είστε μόνοι σας αισθηματικά, δεν σας ενοχλεί… άλλωστε έχετε έναν μεγάλο περίγυρο ανθρώπων που σας υποστηρίζουν. Η εργασία σας θα ανθίσει.

Τοξότης:  Το καρμικό σας έτερον ήμισυ, πλησιάζει και σας φανερώνεται

Λύστε τα σχοινιά που σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν, και ανοίξτε τα μάτια σας, σε ότι συμβαίνει τώρα. Οι ελεύθεροι θα έχουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Αιγόκερως: Τα οικονομικά – επαγγελματικά σας θα είναι ανοδικά

Οι κόποι και οι συνολικές σας προσπάθειες, θα πιάσουν τόπο και θα γεμίσουν την τσέπη σας. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα λύσετε και πολλές από τις υποχρεώσεις σας.

Υδροχόος: Η ερωτική σας λάμψη, θα φέρει νέα σχέση στο προσκήνιο

Είστε κάτω από την απόλυτη εύνοια του σύμπαντος, και αυτό σας κάνει τώρα, να έχετε και περισσότερες επιλογές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. 

Ιχθείς: Οι ευκαιρίες ακουμπούν την καρδιά και το μυαλό σας

Είστε σε μια αναμονή, για καταστάσεις που θέλετε να ολοκληρωθούν. Σε όλα τα επόμενα πρακτικά σας βήματα, θα έχετε αρωγό τον σύντροφο σας ή αυτόν που αγαπάτε.