365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΑΝΤΡΕΣ - LIFESTYLE

11+12/09/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα ενώσει καρδιές και ζευγάρια… ξανά!

Για εσάς λοιπόν που ρωτάτε:…ΝΑΙ όντως αυτή η εποχή της Παρθένου θα φέρει εκπλήξεις για κάποιους στον αισθηματικό τομέα. Ότι ξεκινήσει ή ξαναξεκινήσει τώρα ή ακόμη αν και εμφανιστεί μέσα από επικοινωνίες… θα έχει όλες τις καλές προδιαγραφές για να εξελιχθεί άμεσα και με τις σωστές αυτήν την φορά προδιαγραφές. 

Ένα διάστημα, που θα φανερώσει πολλά μυστικά, αλήθειες αλλά και τις πραγματικές προθέσεις όλων…ακόμη και τις δικές σας. Μην κλείσετε τα μάτια σε αυτά που θα σας αποκαλυφθούν …μέσα από πράξεις και λόγια. 

Βερονίκη–Ερωτική Χαρτομάντης : 875 – 876 – 8640 …για όλες τις δύσκολες ιστορίες αγάπης, παλιές και νεότερες…Σας περιμένω!

Πιο αναλυτικά:

 

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Πολλές οι νέες γνωριμίες που έχουν έρθει στην καθημερινότητα σας, που σίγουρα σας έχουν κάνει και έχετε αναθαρρήσει. Εσείς που είστε μόνοι, ξέρετε τι να αποφύγετε και τι να ενθαρρύνετε. Οι εκπλήξεις μεγάλες.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Είστε έτοιμοι για τεράστιες αλλαγές σε όλους τα πεδία της ζωής σας. Χρήματα και καλές ευκαιρίες έρχονται που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Οι παλιές σχέσεις σε κάποιους από εσάς, θα σας αναζητήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Υπάρχει ανάγκη για ξεκαθάρισμα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας σας. Σχέσεις που έχουν χάσει την ισορροπία τους, αλλά και άτομα που δεν σας ακολουθούν, απλά θα περάσουν στο παρελθόν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΛΙΜΝΗ

Έχετε πλήρως συνειδητοποιήσει ότι ο άνθρωπος σας, θέλει να σας εκφράσει πολλά αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος. Σίγουρα το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου , θα φέρει τις αφορμές για μεγάλες αποκαλύψεις.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Εσείς δώστε μόνο λίγο χρόνο ακόμη σε αυτόν που αγαπάτε. Αυτό είναι και που θα κρίνει για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και μετά. Επίσης προσεγγίστε, την δουλειά σας με έναν πιο παραγωγικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΟΑΣΙΣ 

Θέλετε να επανενωθείτε με κάποιον από τα παλιά, αλλά ακόμη δεν θέλετε να κάνετε το πρώτο βήμα. Μια σύμπτωση, θα γίνει η αφορμή για να έρθετε πιο κοντά, και σίγουρα να λύσετε όλες αυτές τις διαφορές που σας χωρίζουν.

ΖΥΓΟΣ : Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ 

Ο άνθρωπος σας, θέλει να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, αλλά ζητάει έμμεσα και κάποια πράματα από εσάς. Εσείς από την δική σας μεριά, ζυγίστε και αξιολογήστε τα πάντα, και σε δεύτερο τόνο δώστε τις ώριμες απαντήσεις σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΠΑΣΑΣ

Υπάρχουν πλέον οι πιο σωστές και κατάλληλες συνθήκες, για να ξεπεράσετε τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, αλλά και να δείτε πιο επισταμένα όλα αυτά που ζητάτε, να γίνουν με τον άνθρωπο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΧΑΛΙ

Οι ερωτικές σας προθέσεις, έχουν γίνει πλέον αντιληπτές από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σίγουρα θα πρέπει να κρατήσετε πλέον μια πιο διακριτική στάση, που θα επιτρέψει στην άλλη πλευρά, να σας προσεγγίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Γέφυρες επικοινωνίας, θα δημιουργηθούν από κάποιον πρώην σας, που έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία. Αυτά που έχετε να ακούσετε θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Αναμείνατε και τις πράξεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Ψάξτε πιο βαθιά. Διεκδικήστε αυτό που θέλετε, χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Το σύμπαν σας στρώνει τον  δρόμο με ροδοπέταλα και μεγάλες επιτυχίες, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ

Θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα σας, τι ζητάτε και από ποιόν.  Είναι ο μόνος τρόπος, γα να βρείτε την ισορροπία σας. Σε δεύτερο τόνο, μην χάνεστε από τους καλούς σας φίλους αλλά και την υποστηρικτική σας οικογένεια