365days.gr

Αστρολογία – Ζώδια – Ωροσκόπιο

ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ

01/12 Ποσειδώνας σε ορθή πορεία και τα όνειρα…τώρα θα γίνουν πραγματικότητα

Σήμερα 01 Δεκεμβρίου, ο Ποσειδώνας έρχεται επιτέλους και πάλι σε ορθή πορεία (R από 25/06/21)και δίνει ισορροπίες, σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις.

Όλος ο τρέχων μήνας, θα φέρει ευκαιρίες σε αισθηματικές  υποθέσεις κυρίως του παρελθόντος για επίλυση και κοινή πορεία…αλλά και θα διευκολύνει τις οικονομικές – επαγγελματικές δράσεις αυτών που τόσο καιρό κοπιάζουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Θα δεχτείτε ιδιαίτερη – έμμεση πίεση από το παρελθόν για να μπείτε σε μια διαδικασία επανασύνδεσης. Εσείς ξέρετε πως είναι τα πράματα μέσα σας, άρα μην σκέφτεται άμεσα για να δώσετε τις τελικές σας αποφάσεις. Όπως και να έχουν οι καταστάσεις, εσείς έχετε πια αλλάξει σε πολλά.

 

Ταύρος

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι όλα είναι δύσκολα μέσα στον δεσμό σας και ότι πρέπει πια, να μιλήσετε πολύ πιο σοβαρά με τον άνθρωπο σας. Στην κοινωνική σας ζωή, υπάρχουν λόγια που πρέπει να αποφύγετε.

 

Δίδυμοι

Μια εξαιρετική εβδομάδα εξελίσσεται για το ζώδιο σας, και με όλη την δυναμική που σας προσφέρει η θετική Έκλειψη 04/12. Τώρα χρειάζεται και η δική σας παρουσία, έτσι ώστε να λυθούν προβλήματα σε οικογένεια και εργασία. Σε επόμενο βήμα… θα έρθετε και πιο κοντά σε μια ιδιαίτερη γνωριμία.

 

Καρκίνος

Φρέσκα καλά νέα θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, που τώρα είναι σε μια πιο σταθερή φάση ζωής, που μπορεί να σας υποστηρίξει σε όλα αυτά που του έχετε ζητήσει. Εσείς που ακόμη είστε σε μια μοναχική πορεία, πιθανόν και άμεσα να κάνετε μια σπουδαία γνωριμία.

Λέων

Πολλά αυτά που πρέπει να διαχειριστείτε, αυτές τις ημέρες σε επάγγελμα και αισθηματική ζωή. Μερικοί από εσάς μόλις εισέλθει το ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχουν κάποιες ειδήσεις από μια παλιά τους αισθηματική υπόθεση… που ακόμη έχει πολλά να δώσει!

 

Παρθένος

Μόνο κερδισμένοι είστε που τώρα, βιώνετε μια ερωτική μοναξιά. Έχετε σίγουρα βρει την ισορροπία σας και πολλά από τα τρίτα ζητήματα σας, τα έχετε λύσει. Οι έρωτες και τα πάθη, θα σας αναζητήσουν από το δεύτερο 10ήμερο του νέου μήνα και μετά… και με μεγάλη ένταση.    

Ζυγός

Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά σε άτομα, που ναι μεν σας έχουν ενθουσιάσει αλλά δεν τα ξέρετε και τόσο καλά. Μόνο ο χρόνος και οι δράσεις τους, θα σας αποδείξουν τι μπορούν να σας προσφέρουν. Επίσης, αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε δουλειά και φίλους.

 

Σκορπιός

Ξέρετε ότι το άτομο που αγαπάτε, έχει διάφορα προβλήματα με τα οικονομικά του, αλλά και το αισθηματικό του παρόν. Δεν χρειάζεται από την δική σας την μεριά να πιέζετε, παρά μόνο να παρατηρείτε τις όποιες εξελίξεις. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα δείτε πολλά και ενδιαφέροντα.

Τοξότης

Έχετε καταφέρει να νικήσετε όλα τα φαντάσματα και τις εμμονές του παρελθόντος, και τώρα κινείστε μέσα και μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι εν σχέση που αποφασίζουν για οικογένεια, καλύτερα να δουν και πιο αναλυτικά τα οικονομικά τους δεδομένα.

 

Αιγόκερως

Μια γεμάτη εβδομάδα που θα καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις και λάθη, που μόνο σας κρατούν πίσω. Τώρα υπάρχουν και οι οικονομικές δυναμικές για να πάτε με τον άνθρωπο σας, πιο κάτω ακόμη και μέσα σε αυτόν τον χρόνο… σε έναν γάμο – οικογένεια.

 

Υδροχόος

Μην σας απασχολεί ακόμη, τι κάνει ο σύντροφος σας ο πρώην με την προσωπική του ζωή. Εσείς θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες – γνωριμίες, που μπορείτε να ξανα-φτιάξετε την ζωή σας. Προτάσεις που θα σας ζεστάνουν και πάλι την καρδιά σας. 

Ιχθείς

Μην λέτε σε όλους τους οικείους σας, τι συμβαίνει μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Δεν χρειάζεται και σίγουρα αυτό μπορεί και να φέρνει τον άνθρωπο σας σε πολύ δύσκολη θέση. Τα όποια προβλήματα σας, μπορείτε να τα λύσετε μόνο μεταξύ σας.